Skip to main content
  • neme

AKAI Pro Force

Pracovní stanice na kterou jsme všichni čekali?

Celkem nedávno jsme Vám přinesli informaci o Akai APC Live a je teď již jisté, že se Akai rozhodl pro jiné jméno. Vypadá jako potomek Akai MPC Live a Ableton Push plus horizontální ovladač z APC40. Novinka zdá se opět unikla ještě před oficiálním představením. V tomto čase výrobci uvolňují zprávy o svých nových produktech tentokráte ještě před oficiálním otevřením hudební velevýstavy NAMM 2019.

Je to tady!?

„Uniklé informace“

Force stírá rozdíly mezi současným řešením pro tvorbu hudby a nejnovějšími technologiemi dostupými DJům a je první mezi velkými průmyslovými hráči. Spojuje spouštění klipů, krokové zadávání, nahrávání vzorků, ale také interními syntetizátory, nemluvě o dotykovém displeji nejnovější generace, vše v jednom samostatném výkonném zařízení. Force kombinuje základní funkce a nabízí ultra-intuitívní ergonomii a umožňí vaší kreativitě se svobodně projevit.

Akai Force
Koupit na Thomann

Force obsahuje matici 8 × 8 spouštěcích tlačítek s podsvícením RGB, 7palcovou barevnou dotykovou obrazovkou, 8 potenciometrů citlivých na dotyk s individuálním grafickým zobrazením OLED, 2 audio vstupy, 4 audio výstupy, nemluvě o připojení MIDI a CV Gate . Celý tento koncept ponechává uživateli bezprecedentní tvůrčí svobodu, protože obsahuje počítač.

Akai Force pohled na zadní stranu

Samotná „podstata Síly“ je zaměřená na použití klipů a ty jsou podstata živého hraní. Zvolte více režimů, jako jsou vstupní moduly, stopy bicích ve stylu MPC, ale také zvukové stopy, klíčové skupiny, stopy MIDI a stopy CV, abyste nastavili typ klipu, upravili je krokovým seqvencerem a výkonovými tlačítky a přidali poznámky přes okno úprav nebo režimy inteligentních stupnic, akordů a progresí.

Spouštění klipů

Force má pokročilé funkce měnění tempa v reálném čase a modulaci roztečí s ekvivalentem kvality současného softwaru pro hudební tvorbu, vsuvné moduly typy efekt z kolekcí AIR Music Technology a syntetizátory TubeSynth. , Bassline a Electric. Další syntéza, Hype, rozšiřuje tento seznam – syntezátor založený na předvolbách a makrách, které shromažďují několik syntetických typů v jednom vsuvném modulu. Force může nahrávat až 8 stereofonních zvukových stop.

Mixování

Force obsahuje více než 10 GB vestavěných zvuků, od nejznámějších značek prvotřídního obsahu jako SampleTools od CR2, MSX Audio a Sample Magic. S 248 sadami, 16 demo projekty, více než 2500 smyčkami a 500 návrhy, knihovna Force otevírá dveře nejlepším zvukům pro vaši kreativitu.

Používání vertikálního tahového kontroleru

Od března 2019 bude Force také zahrnovat hlubokou integraci s režimem Ableton Live v kontroleru. Tato funkce bude zahrnovat viditelnost a plnou kontrolu nad Ableton klipovým polem, dotykové ovládání parametrů mixu včetně přiřazení crossfaderu a ovládání nastavení Force v pracovním prostoru Ableton Live přes obrazovku. Dotkněte se a zmačkněte knoflíky Q-Link.

Ovládací otočné kontrolery

Dále bude v březnu 2019 zahrnuta integrace Splice do Force. Splice Sounds posiluje kreativitu producentů po celém světě s přístupem k milionům vysoce kvalitních vzorků, zvuků, předvoleb a smyček bez licenčních poplatků, které pokrývají téměř každý žánr hudby. Díky integraci Splice budou uživatelé Force mít okamžitý přístup k Wi-Fi k vlastní knihovně Splice přímo z dotykového uživatelského rozhraní – ideální pro ultra-rychlé nahlédnutí do zvuků, které mají být integrovány do jejich projektu.

Použití vsuvných modulů

Funkce

Samostatný – žádný počítač není potřeba
Matrix 8 × 8 RGB pad pro spouštění klipsů
7palcová multi-dotyková obrazovka
1 kolečko enkodéru pro navigaci a výběr
1 crossfader A / B
2 kombo vstupy Xlr / Mic Jack / nástroje / řada
4 výstupy TRS
MIDI In / Out / Thru minijack (minijack až 5-kolíkové adaptéry v ceně)
4 konfigurovatelné výstupy CV / Gate
Remix, sloučit a produkovat s 6 různými programy pro kompletní audio / MIDI / CV sekvencování
Režimy výkonu zahrnující buben MPC, poznámky, sadu inteligentních poznámek, akordy a progrese akordů
MPC editor vzorku
Automatické zjišťování BPM, prodloužení v reálném čase a modulace rozteče
8 dotykových potenciometrů Q-Link s individuálním grafickým displejem Oled
4 výkonné a plně přizpůsobitelné syntetické motory
16 GB vnitřní paměti (včetně více než 10 GB zvuku)
Slot SD a 2 porty USB 3.0 kompatibilní s paměťovými zařízeními USB nebo řadiči MIDI
2,5 „SATA konektor interně (SSD nebo HDD) pro rozšíření interního úložiště uživatelem
1 port USB typu B pro připojení k počítači Mac / PC
1 TRS výstup pro sluchátka
Hmotnost a rozměry: 3,87 kg, 350 x 389 x 72,5 mm

Procházení zvukových bank


AKAI Pro Force bude pravděpodobně k dispozici v polovině února za 1578 €

Režim noty
Použití krokového seqvenceru
Nahrávání do smyčky
Hraní „naživo“

akai, Force, Pracovni stanice

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..